Sep 20, 2011

Jiwa


Bukan ku pinta
Kau hadir
Makin lama ku cuba
Makin rindu mendatang
Makin lama ku pendam
Makin lama jiwaku ronta

Biarlah engkau hanya hadir
Sebagai sebuah mimpi
Temani aku dalam tidur
Walau ku tahu 
Kau hanya mimpi
Yang aku tak bisa miliki

Maafkan aku
Memuja nama mu tiap malam ku
Hanya itu yang aku mampu
Menenangkan rontaan jiwa
Yang kian lama kian liar
Tanpa ada henti





Sep 10, 2011

Beraya di rumah Cikgu Zul..


9.9.2011 bersamaan hari Jumaat..

aku dan  beberapa ex-classmate 5 Sains Hayat 2006

beraya di rumah Cikgu Zul di Pengkalan Minyak,

seperti biasa datang rumah orang, kte bagi salam..

tanya kabar sikit..bla bla bla... dan terus duduk..

baru je menghempaskan punggung di permukaan kerusi,

muka kerusi pun belom panas lagi Cikgu terus cakap die

nak interview aku dulu.. aku dengan sedikit kalut dan cemas..

memikirkan ape yang Cikgu nak tanya..

last-last die tanya pasal ex aku daaa...

DAMN!! member-member terus gelak berdekah-dekah..

MACAM HAREEEEMMMM..

********************************************

Cikgu Zul : Kesian ***** tu kan jazli..

Aku : erm.. erm.. tu la cikgu.. 

Cikgu Zul : Kenapa die boleh jadi macam tu jazli..

Aku : (aku terus menerangkan satu persatu.. bla bla bla bla bla..)

***Alhamdulillah nasib baik cikgu paham dan tak salahkan aku atas
apa yang jadi kat ex aku tu.. ***


******************************************** 


nota kaki : engkau baik dengan aku, baik juga aku dengan engkau..
            buruk engkau dengan aku, buruk juga aku dengan engkau..
                
               


Sep 5, 2011

Memory of Hari Raya

Mama : abang kau kalau dia dah couple dia bagitahu mama..
       kau dah setahun couple baru nak bagitahu..


 Aku : (senyum kerang busuk akibat di puji sambil 
       mengiyakan apa yang mama katakan)

 
Kak Yan : (mencemik muka tanda protes)


 ***bermulalah gundah gulana.. sampai bila harus 
merahsiakan sesuatu yang telah menjadi kenyataan.. ***


 Aku : Ma, abang dah CLASH..


 Mama : Laaa.. dah clash.. 


 Kak Yan : (blurrrr...)


 Aku : (tunduk muka ke bawah teringat pula kisah di bilik
       menceritakan bagai mengenai dia pada mama)


 Mama : xpe ea abang, nanti biar mama yang carikan..
        (sambil tersenyum memujuk hati anak sulungnya)

 Aku : (terdiam seketika memikir ayat untuk mematikan cerita
       dengan muka melihat tanah yang di pijak) erm.. takpa..
       thanks but no thanks..


nota kaki : hati saya lelah, hati saya nak rehat, 
            hati saya parah, hati saya nak sembuh cepat..

Aug 24, 2011

Q & A



Q : Is she happy?
A: Yes, she will be fine without me

Q: Does she miss me?
A: Does she need to miss you? naaaaa

Q: Does she still love me?
A: She could live happily without love you

Q: Does she still remember me?
A: Stop asking stupid Q

Q: Should I wait for her?
A: Dup dup dup dup.. (heart beat) 

Q: When all this will end?
A: Just keep praying, Allah always by your side. Don't give up.



Aug 21, 2011

Kaki Petik Raya Lagi.. Official Drama Pendek.. =)



Akhirnya keluar juga ceritera Hari raya dari Kaki Petik..
drama pendek yang bertajuk Kaki Petik Bercerita Lagi : Petik Aidilfitri..
drama ni mengambil masa dalam 3 hari untuk pengambaran di beberapa lokasi
sekitar negeri utara.. setiap kritikan dan komen yang bernas amat sekali diperlukan
bagi menambah baik seni videografi dan photografi dari kami pada masa akan datang..
kepada mereka yang tidak penah lelah dalam menyokong kami Kaki Petik, saya wakil dari KP,
mengucapkan ribuan terima kasih yang tidak terhingga.. tanpa anda yang menyokong, siapalah kami yang sekerdil ini di dalam bidang fotografi dan videografi..
sila tonton sampai habis okeh.. =)

Petik Aidilfitri Part 1:


Petik Aidilfirti part 2 :




Petik Aidilfirti part last :






Aug 19, 2011

Lagu penyejuk hati..

Samson - Tak bisa memiliki




just want she know ,  she was great..
make me fall in love with her..
thanks..

i can’t talk to you anymore, it’s not that I am mad at you, it’s just
that when I talk to you I realize how much I love you and when I
realize how much I love you, I realize I can’t have you and that makes
me love you even more.






Aug 12, 2011

Lost of hope again..



Don't ask if I'm ok..
Just always know..
That my smiles aren't for real..
I have been broken for many times..

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Love Hurt by Aerosmith 

Love Hurts
Love's scars, love wounds and marks

Any heart not tough
or strong enough
to take a lot of pain
take a lot of pain
Love is like a flower
pours a lot of rain
Love Hurts
Love Hurts

I'm young, I know
But even so
I know a thing, or two
I've learned from you

I really learned a lot
Really learned a lot
Love is like a flame
Burns you when its hot
Love hurts
Love hurts

Some fools dream of happiness
Blissfullness, togetherness
Some fools fool themselves I guess
But they're not fooling me

You know it isn't true
Know it isn't true
Love is just a lie
Made to make you blue
Love hurts
Love hurts
Love hurts

OMG!! Ujian di bulan Ramadhan kata mereka..
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Kaki Petik Aidilfitri 2011 Datang lagi.. =)


Sudah hampir 2 minggu kita berpuasa di bulan yang mulia ini. Moga-moga di bulan mulia ini hidup kita di berkati dan di limpah rahmat oleh-Nya. Post ini adalah untuk beritahu kat korang yang kaki petik dah start projek raya mereka. Ni sedikit makanan ringan berbentuk video dari mereka. BTS Petik Aidilfitri 2011. Selamat berpuasa.. =)


                

Nota kaki:   pada yang masih xtahu ape itu kaki petik boleh lah jenguk-jenguk fan page KP di

             >>>>>>>https://www.facebook.com/kapetik?ref=ts
               

Jun 8, 2011

Keramat Wedding

Assalamualaikum..
agak bersawang skit di ruang ni.. mahu xbersawang sejak dah praktikal ni..
 pg dah kuar g office pastu blik lak maghrib.. mmg ada mse la nk tgk blog ni.. 
mgu lepas ak g keramat untuk dtg ke majlis persandingan sepupuku..
mmg terbaik kot.. dewan superb.. pengantin superb.. semua superb la..
Tahniah kpd Hadi dan psgn nye.. kpd psgn Hadi, Welcome To Shahman & Yunus Family..
sampai-sampai je trus g mkn.. then jln kn tugas sbg photog dgn mengambil
beberapa pic yg menarik.. tbe2 photog yg diupah oleh belah pengantin lelaki sound gua dgn mmbr gua la..
aiyaaaaa.. manyak tak syiok la itu org.. bkn kteorg xtau pun yg korg nk wat keje.. tp agak-agak la..
xyah nk tegur mcm tu.. mcm la kteorg ni ganggu korg wat keje.. byk lg kot photog lain time wedding 2..
last-last bkn kteorg yg kacau dorg jln kn tugas tp budak-budak kecik.. balasan la kot..
di sebabkn die, trus ilang mood nk amek gmbr pengantin.. aiyoo..
manyak suey meh.. 
pape pun, ak tgk semua happy je time wedding tu.. ada yg menangis, ada yang ketawa..
terbaik.. mkck-mkck yg xpenah ak knal pun ada.. nmpk sgt bkn ank buah yg baik.. LOL..
pape pun, ntey ak update lg okeh.. untuk mskkn gmbr-gmbr time wedding tu.. =)

May 11, 2011

Biar ianya terpendam okeh!!

Assalamualaikum..

bukan ku pinta perasaan ini..
menusuk ke dalam sanubari 
meronta-ronta setiap waktu
terbayang-bayang dirimu

bukan ku sengaja memendam rasa
malu menerjah ke dalam diri
mungkin putus hubungan setelah bicara
 lalu biar saja ianya terpendam

maaf andai aku terus merinduimu
kerna aku manusia biasa
lemah longlai soal perasaan
mudah terasa lagi berbisa

perasaan itu telah di salah erti
kerna dikau tidak bertanya
salah ku juga tidak bercerita
tapi ku mohon jgn jauh dariku..

sekian..!!

Industrial Training ( 9 May - 29 July)

Assalamualaikum..
hari ni dah msk hari ke tiga aku berada di Menara Teknik..

First day
sgt2 teruja.. even sanggup xtido malam semata-mata xmo dtg lmbt..
nah amek ko.. mata dah mcm kena santau.. kenyit sana kenyit sini..
dengan kalut malut lg.. ceh!! staff ok.. bos ok.. tp..
kerja mcm2.. aduh.. serabut pale..
first day ok lg la sbb melawat site kat alor gajah..
tgk JKR wat testing bangunan.. mmg blh msk kepala lg time 2..

2nd day:
dah start dah rase bosan... dengan dtg lewat nye.. 10 pg bru smpi.. hamek ko..
mcm bapak ak nye office lak ak wat..
dtg2 je dorg suh wat comparison psl alarm..
nk pk alarm yg sesuai nk guna kat dlm bangunan..
haish... bosan2.. bukak fb pun takot2.. takot2 kena sound ke kn..
maklum la freshie lg..
abz je keje 2, dah dtg blik borink ak.. 
mata dah start kuyu je..
asal nk merokok je mest ak amek setgh jam lepak kat bwh..
duk ats pun bukan ada pape pun..
tgk pc, pc tgk ak blik..

3rd day:
ari yg plg membosankan..!!!
sbb xda keje..
dri pg smpi ptg ak melangut..
mmbr sblh ak mata dah btol2 out.. siap tertonggeng sana tertonggeng sini..
kesian ak tgk..
haha!!

4th day:
esk melawat site kat alor gajah!!! okeh!! ak ske.. sbb blh memulau.. weehaaa!!

p/s: ak dah pening ape yg ak nk letak kat dlm buku log.. haish!!

Apr 25, 2011

Final Exam Datang Kembali

Assalamualaikum..
Nampaknya sem kali ni dah sampai penghujungnya
bila tiba penghujungnya final exam pula menjelma..
arghhhhhhhh...
nasib baik sem ni aku ada 5 paper je..
1 paper sudah lepas.. tinggal lagi 4..
pergh.. gugur bulu ketiak bile memikirkan pasal final exam ni
xsangka cepat sgt masa berlalu pergi..
sem ni pun aku xtahu ape yg aku belajar..
mne tak nye clazz pg dah sah2 xdtg..
tgl clazz petang je.. itu pun kalau rajin nk dtg..
sudah nya final dah mcm haram..
lintang pukang cari last year paper dgn nota bdk2..
klu paham xpe.. buat nya xphm.. mmg naya la kawan..
tp Alhamdulillah setakat ni 1 paper aku dapat jawab dengan jaya nya..
entah btol ke tidak itu aku mmg xmo amek tahu..
ape yg aku study itu la yg aku tulis atas paper jwpn..
pada kengkawan sume, semoga berjaya menjawab final exam korg..
andai kata salah seorang dari kita gugur dari UTeM..
jgn putus asa cube lagi sebagai pelajar Tahun 1..
sem ni aku rasa mcm lain sket.. coz xda org nk tunjuk die
sorg je btol.. klu x, smpi bertelagah mulut nk tnjk die betol je..
cepuk kang.. hahahahahahaha!!
kat sini gak aku nk m.maaf la klu agak2 aku terkasar ke ape ke kn.. (padahal bru mengutuk)
aku ni pun manusia biasa gak.. xlari dri wat kesilapan.. 


GOOD LUCK KENGKAWAN!!!!

Apr 23, 2011

Malam Pesta Gendang Nusantara

Ni kali kedua aku bersama sahabat baik aku melibatkan diri
mengambil gambar di pesta ni..
superb!!
dgn penari-penari yg meletop nk gile..
lawa xyah cite le.. smpi esk pun xkn habis..
tp perangai 2 xtau la..
almaklum ajela..
korg mcm xpenag dgr la plak kn cite2 bdk penari ni..
tp mlm pesta 2 mmg gile la..
dorg lengek baik nye.. 
siap jumpe M.Daud Kilau lg..
aduh.. 3 bju di pakai.. siap salin-salin lg.. mak ai..
dorg ckp Dato Siti Nurhaliza wat show gak malam 2..
tp malang nye ak gerak blik awal sgt coz hujan mula kelihatan bli dah smpi kemuncak..
haish.. rugi nye.. klu x leh amek gmbr die sekeping dua.. cis..
pape pun Pesta Gendang Kali ni lebih banyak sambutan dri rakyat n penduduk negeri Melaka..
dah jd aktiviti tahunan..
blh la aku kumpul tag media banyak-banyak pas ni.. wikit2.. hahahaha!!








BEKC versus BEKE

Assalamualaikum..
Perlawanan kali kedua antara BEKE n BEKC
yang diadakan di padang UTeM
even team BEKC kalah sekalipun, kteorg mmg enjoy beb game kali ni
maklum la, xda kad merah di layangkan
dan tidak ada pula cerite-cerite gebang bagai di lontarkan
haish... sudah jatuh tangga di timpa tangga pula ke abg long..
choi2..
result:
BEKE VS BEKC
4-2

ini aku sajikan gambar kenangan sewaktu game berlangsung..
dorang ckp team aku kalah sebab aku ajak pompuan yg dorg xkenal..
bullshit!! xda kena mengena langsung kot.. hampeh taik kelabu asap..


BEKE TEAM

BEKC the warrior
Sian Alex kena tackle.. 


Fendi Terkejal



Mar 17, 2011

Sampai bila harus sebegini..

Assalamualaikum..



terbuka mata, melihat siling putih..
mengucap syukur aku masih di beri peluang bernafas..
berguling kiri, berguling kanan..
mencari peluang untuk melelapkan mata kembali..
baru tersedar diri ini terlepas sesuatu..
lingtang pukang mencari kotak berdetik
tertera 10.19 minit pagi..
terkeluar kata kesal dari bibir yang tak bertulang..
aku terlewat menghadiri kelas ku..
lagi, lagi dan lagi..
sampai bila harus hidup sebegini rupa..
bukan ini yang ku pinta untuk terus hidup di bumi nyata..
lusa berjanji pada diri akan hadir ke kelas..
namun hampa.. janji hanya kata-kata palsu lahir dari bibir..
bukan dari hati.. sampai bila harus sebegini..
esok mula berjanji kembali.. apakah keputusannya tetap sama..?
tepuk dada tanyalah selera wahai empunya badan..
kalau takut di  lambung ombak, janganlah berumah di tepi pantai..
kesal,kecewa,perit,cirit-birit mula bermain di minda..
ungkapan 'SIAL.. sekali lagi'..
pula di ucap menyalah diri..
bingkas bangun dari tilam yang empuk berbisa jika tidak mampu menepis..
memutar tombol pintu, menolak pintu biru ke luar..
melihat awan serba biru.. anak mata mula mengecil..
bertanya pada diri.. sampai bila harus sebegini..
membuka kotak putih bergambar burung helang..
menarik silinder berbalut tembakau lalu membakar..
menarik sepam dua menghembus ke udara..
menghenyak punggung di batu konkrit..
melihat atas,bawah,kanan,kiri,belakang, hadapan, (360 degree)..
menghala ketegangan ke atas nikotina..
jantung mula berkerja keras mengepam oksigen..
memikir penyelesaian masalah yang 1-1 nya tiada penyudah..
awal atau lewat, bukanlah penyebab..
tapi sikap penyebabnya..
WAKE UP!!!!!!!


maaf andai coretan ini syok sendiri.. 
wasalam..

Ceritera zaman-berzaman.. Pahlawan Melayu Petik..

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..

selesai sudah semua nye yg berkaitan dengan episod ke 4 kaki petik..

walaupun terdapat dugaan besar ketika hendak menyiapkan episod ni..

internet slow la.. font yg sesuai xjumpe la.. mcm-mcm doh..

ribuan terima kasih kepada mereka-mereka yg terlibat

dalam menjayakan episod kali ini..

juga, amat-amat berterima kasih kepada ND..

kerana tanpa kesabaran beliau dalam mengedit gmbr-gmbr tersebut,

mencurahkan idea-idea imaginastik yg ligat

bagi menampakkan keterampilan setiap gambar yg dihasilkn..

siapa ND ni?? korg leh check la sendiri..

ni link blog saudara ND..


pape pun aku hanya nak bgtau kat korg aku BERTUAH

kerana ada member-member mcm korg beb..

minat sama, kepala ngam, aktiviti ngam, sumpah mmg xkering gusi klu lepak dgn dorg..

dan xlupa juga crew-crew dari KUALA LUMPUR..

yang di tempa khas untuk menjaya tema pada kali ini..

sumpah best lepak dgn korg..

even bru knal xsmpi 48 jam..

tp korg nye kepala lg ting tong beb..

chef wan ada, dr fadzilah ada, eric lentong pun ada..

lastly, ini lah hasil-hasil nukilan khas dari kami (Kaki Petik)

Poster Pahlawan Petik

Istana Melaka

Siapakah yang benar, aku ataupun jebat??
Crew-crew kaki petik..=)
amcm?? menarikkan.. btw, episod kali ni pun sbnr nye ada cerita nye..

episod kali bertujuan untuk memberitahu kepada peminat di luar sana identiti group ni..

kami pencinta seni dari negeri bersejarah.. tak bukan jika Melaka Bandar Bersejarah.

klu korg rasa gmbr ni xcukup utk menaikkan hormon-hormon di badan korg..

silalah click link kat bwh ni..

byk lg yg ada dlm ni..

klu rajin like la skali..=)


wasalam..



Mar 9, 2011

1 hour with Noraini Maan..

Assalamualaikum..
ak dgn Noraini Maan sbnr nye classmate..
smlm blik je claz ak dah bosan abz dah
tgk cite xkena..
mkn xkena..
tidur.. lg la xkena..
cetibe dtg plak idea nk amek gmbr..
n teringt plak kat die..
org nye bru je bli kamera..
so ak ajak la die..
die pun bg respon baik..
katanya sama-sama blaja..
ape yg ak tau ak ajar la die..
so 1 step blaja tntg body kamera dlu beb..
klu asyk gune program n auto je..
smpai kesudah la asyik duk kat tangguk lame je kn..
sharing is caring..
mayb pas ni die leh bgtau ak plak ape benda yg ak xtau..
that how life work's
knowledge is to share no to eat alone..
bak kata bdk2 kaki drop claz ak..
wasalam..
kayak
sunset di tasik ayer keroh
family candid pic.. "happy family"
This is her.. Noraini Maan

Owner Of 60D.. (hangout)

Kejadian terjadi tatkala jatuhnya empayar Melaka di Penghulu hari
berdetiknye jam tepat pukul 8.18 senja
mereka bersama-sama 3 beradik pahlawan 
bergerak menuju ke gelanggan pahlawan
untuk menemu bersama rakan jauh seberang berseorang
merentas desa demi desa bersama kuda bertayar
berusaha kita menghiburkan dengan layanan
seorang lelaki yang kepenatan menelaah liku-liku hidupnya
menuju kesana kesini mencari ilmu hakiki
pedoman kehidupan dini hari
menjaga badan serta roh yang suci bersama ilmu di akal..
Mereka menelaah..
Mereka lah yg kami hiburkan..
kaki karok..=)
rokok 2 penting beb.. feel..

p/s: ak dah start merepek yg bukan-bukan.. coz mood pahlawan tempoh lalu belum kering lg daa...

Mar 7, 2011

Wedding | Johor | Segamat | Muar



Assalamualaikum..
last week ak dgn beberapa crew kaki peti telah ke Segamat
utk mengambil gambar perkahwinan dua sejoli..
wedding ni la yg paling kteorg pnt sgt2..
coz semua crew xtido seharian beb..
hanya Tuhan je yang tahu bgaimana siksa nye kteorg dlm menjalankan tugas..
asal ada je mse terluang.. 
konfem mata layu je masing-masing..
nak2 plak aku..
dgn xcukup tido nye..
masalah yang mendatang lg..
mcm-mcm la..
agak blur aku mse bru smpi umh pengantin time tuu..
terumbang ambing aku di buat nye..
dgn dtg terlalu awl nye..
tp alhamdulillah mood datang jgk akhirnye..
yang penting kena relax jap..
hisap rokok jap..
take some time to refresh our mind..
n then bru mood dtg kembali..
yang tu ok lg la coz mood dah ada..
tp masalah plak..
serabut beb memikirkn benda-benda mcm ni..
tp apa-apa pun wedding ni mmg menarik perhatian aku..
coz dorg guna tema garden..
tema yg aku idamkan tuu..
tp sayang coz time outdoor hujan lebat la plak..
xbanyak gambar dan posing yg dapat kteorg wat..
tp time 2, akak ni mmg comel beb..
mayb dah selesa dgn kteorg kot..
agak senang kerja kteorg time 2..
n ble tugas di segamat abz
kteorg bergerak ke Muar untuk mencuba Mee Bandung Muar..
pergh.. meleleh beb ble teringat rasa mee die..
sampai ada mmbr dua kali tambah..
haha!!
n then bru la kteorg bergerak pulang ke rumah..
tp ikot kn kepala bdk2 mmg bez..
mkn cukup, hiburan cukup, cume tdo je xcukup..
smpi buat aku benti jap pk kn mslh yg kian mendatang..
lastly,
kami Kaki Petik n AVP mengucapkan tahniah..
dan berdoa agar kekal bahagia..=)



Mar 4, 2011

Kekasih Hati yang "Terutama"..=)

Assalamualaikum..
setelah meriki-riki setiap pergerakan diri dia..
ciri-ciri yang terdapat drpd badan die..
kelebihan yang ada pada diri nya..
kelemahan diri nya..
serta meminta pandangan dari member-member terdekat
jika aku mengusha diri nya..
apakah akibatnya,
apakah kelebihannya,
apakah keburukannya,
apakah yang mampu dia berikan padaku..
FUHHHHHH!!!
memang payah aku nak cerita kat korg
mse mula-mula nk usha die..
tp dengan menggunakan bantuan
Uncle Google..
akhirnya kesemua persoalan yang bermain di legar minda
terjawab satu persatu dengan setiap detail-detailnya.
genap je hari Jumaat..
bersamaan 25/2/2011..
die manjadi milikku sepenuhnya..
alangkah bahagia nya hidupku sewaktu tu..
hanya Tuhan je yang tahu..
ape yang aku rasa time tu..
xsangka abz je exam hari jumaat 2
trus aku bersama crew-crew pahlawan
bergerak ke Kuala Lumpur berjumpe
penjaganya untuk melamar diri nya
Alhamdulillah..
nama nya Wan Nor Canon..
cantik kan nama die..
yes!!!
tapi kengkawan sume lak guna Siti Nor Nikon..
rase mcm dah x segeng lak..
malu pun ada..
ini la dia kekasih hatiku.. hehe!! saksikan..!!
canon 60D "deligthing u always.."
video
pada esok harinya
kami (kaki petik) menjalankan photoshoot bertemakan "Pahlawan 5 Beradik"
photoshoot yang mengambil masa dalam 2 hari
dan dilaksanakan di Tanah Melaka..
dengan menelan belanja lebih dari tut tut tut tut...
walaupun mmg penat gile-gile..
crew-crew sume bagi kerjasama yang superb
n gambar mmg gempak habis beb..
nantikan kesudahan cerita tersebut dalam masa terdekat..
bwh ni ak sertakan sikit hint-hint utk korg imagine photoshoot kteorg 2..
ngeh3..
wasalam..
promo Pahlawan Petik..
suke-suke je.. ngeh3..
P/S: artikel ini ditujukan kepada Kaki Petik n Crew sebab menemankan patik ke kuala lumpur.. Thx Guys..

Feb 21, 2011

Lecture aku dah kahwin.. =)

Madam Ain Wedding (12 February 2011)

 Madam Ain dengan suami yang tercinta.. bagai pinang di belah dua bak kata-kata orang tua dahulu kala.. time claz MISS Ain kte nmpk lain.. tp ble on wedding, pergh.. terserlah beb kemanisan dan keayuan nye.. xsangka lecture ak secantik mcm ni.. klu la ak tau Pn. Ain kte cantik mcm ni ble kena sentuhan mak andam, kecik-kecik lg ak dah usha baik dah.. hahaha!! dpt naik evo beb.. laju.. vroommm.. vvrooomm... (khayalan semata-mata xda kena dengan yang hidup ataupun yang mati) ape-ape pun kami dari 3BEKC mengucapkan 'Selamat Pengantin Baru' dan kami berdoa agar perkahwinan beliau kekal ke anak cucu bersama-sama dengan kasih dan sayang.. Aminnn..=)


Tahniah dri 3BEKC..=)


nmpk happy je kan muka sorang-sorang.. ske ak tgk.. hahaha!! xsangka ramai yang datang ke majlis cik ain kte ni.. mule-mule ak ingt sikit je yang dtg.. tp ok la.. separuh dri claz dtg.. semata-mata nak ucapkan tahniah kat cik ain n husband die.. ape-ape pun BEKC mmg rock gle.. 



Oh Menarik Gila

Feb 18, 2011

Zaman dulu-dulu

Assalamualaikum.. terasa diri muda kembali bile melihat gambar ni.. aiseh.. haha!! to cik ana, sorry ye coz upload gmbr lame ni.. skali skala.. ape slh nye kn klu bermain dgn api.. ngeh3.. xsangka.. mula-mula just tgk je lame-lame trus jadi member kn.. dah la mule knal asyk bergadoh je.. sket-sket nk campak kat tasik.. aiseh.. mati-mati ak ingt die ni garang bebenor.. tp ada gak kelembutan dlm diri bdk ni.. ceh2. (patik kasi kamu nye credibiliti naik sket..) ceh3.. org nye pun single lg.. bak kata die, "ape brg kapel-kapel.." so kte msh ada chance kot nk pikat ati cik tembam ni.. haha!! jgn marah haa...

Alhamdulillah..

Assalamualaikum.. Akhirnya dpt jugak ak menyiapkn blog ak sendiri.. Credit to blogger-blogger website coz byk bgtau tutorial untuk mencantikkan blog.. pergh.. 7 jam ak menghadap laptop semata-mata nk memahami ape tu coding ni sume yg mmg xda kena mengena dgn kehidupan ak sbg bakal engineer.. So, pas ni leh la share pape dgn kengkwan kn.. hope so..